divendres, 24 de febrer del 2012

Coratge, Principis i Valors



Fa poc més d’un mes vam posar a la teva disposició la carta oberta en la que el Col·lectiu Idees PSC Girona esbossava unes idees que creia bàsiques per a que un canvi profund en les formes del nostre partit esdevingués el resultat del proper VIIè Congrés del PSC de la Federació de Comarques Gironines.

Durant tot aquest període precongressual hem mostrat de manera pública i notòria que en cap cas hi havia intenció d’elaborar una candidatura, que els objectius de la carta sempre han sigut que els possibles candidats a la primera secretaria assumissin els ideals que defensem en la nostra carta, perquè creiem que representen uns elements prou bàsics del que ha de ser l’ideari de qualsevol candidat que es presenti.

Veient la impossibilitat de garantir el canvi que proposem, el Col·lectiu Idees hem decidit fer aquest pas endavant i composar una proposta de candidatura a la Comissió Executiva de Federació encapçalada per Ignasi Thió. Amb aquesta acció ens reiterem en la opinió que els nostres afiliats han de tenir dret a triar quina direcció ha de tenir el partit.

Finalment et demanem que si estas d’acord en aquest pas ens segueixis recolzant. Que ens facis altre cop confiança i que ens donis el teu suport en la votació del congrés del proper dissabte.

Comptem amb tu,

Col·lectiu Idees PSC Girona
Coratge, Principis i Valors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada